Beszámoló – pontyhorgászat

Hihetetlen napot zárt horgásztársunk. 🤷🏼🤷🏼Olvassatok el beszámolóját!

Óriási gratuláció neki!!!👏🏻👏🏻
Köszönjük szépen Patrik Milán Gömöri ezt részletes irományt! Hasonló jó pecát kívánunk a továbbiakban ‼️‼️
“ Reggel 7 órakkor megérkeztem a 12 órás horgászatomra a Gyöngyöstarjáni horgásztóra.
A tó hátsó részén helyezkedtem el, ahol két külön pontra csináltam etetést, egy sekélyebb és egy mélyebb részén lévő bóját horgásztam.
Gyors pakolás után be is húztam a szerelékeket, amit a Senzor Planet epres, illetve fokhagymás 20 mm-es főzött bojliaival csaliztam. Sokat nem kellett várni az első kapásra, a bojli épphogy elkezdett dolgozói a vízben és az első látogató máris egy 11 kg-os tőponty volt. Ezt követően számomra is meglepő módon egymást követték a kapások, mint a fokhagymás, mint az eper ízvilágra. Egyformán sikeresen működött mindkét etetésem, az első pár órában már 3 db 10 kg fölötti halnál tartottam. A folyamatos kapások eredménye akkumulátor cseréhez vezetett, így újult töltöttséggel folytattam a horgászatot.

senzorplanet-blog1-kep2
senzorplanet-blog1-kep1
senzorplanet-blog1-kep3
senzorplanet-blog1-kep4

A délelőtt megfogott 14 db hal után egy kicsit csöndesebben kezdődött a délután, ahol kipróbáltam a dupla 20 mm-es variációt is.

Viszonylag lassabban értem el vele kapást, ezért maradtam a bevált 1 szem 20 mm-nél, ami bizonyította, hogy így tudtam leggyorsabban kapást elérni. A tó gazdag törpeharcsa állománya ellenére délután csippant be az első, illetve utolsó törpe a horgászat alatt. Ez köszönhető a fluorocarbonnal kötött D-Rig-nek, amit a Tandem Baits forgalmaz. A délután is gyorsan elrepült, kapásokban azért itt sem volt hiány. 12 óra elteltével 181 kg ‼️összsúllyal zártam, átlagsúly pedig 7,88 kg, ‼️ami 23 db halból jött össze, illetve volt sajnos 6 db halvesztésem. A 200 kg-os határ volt dél környékén a célom, ezt sajnos nem tudtam elérni, de így is eredményes napot zártam, illetve ennek ellenére is mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a termékcsaládot. Mivel egyedül horgásztam végig a napot és egymást követték a kapásaim, kevés halról tudtam fotót készíteni, kérlek nézzétek el nekem. Köszönöm a Senzor Planet forgalmazóinak és mindenkinek eredményes horgászatot kívánok!