Method csalik a Senzor Planet kínálatában

Ezt az írást azért éreztük szügségesnek, mivel rengeteg megkeresést kapunk a termékek méretéről, formájáról színéről. Áruházunk kiemelt termékeit, most gorcső alá vesszük és próbáljuk bemutatni őket, minden kedves horgásztársnak. Az itt megjelenített csalik tűpontos méretezéssel készültek, amire garanciát vállalunk! A termékek nevére kattintva az áruházba lehet átugrani.

Ahogy a neve is sugallja, a Senzor Planet Mini sorozata a legkisebb csali a piacon. Egy igazán pici lebegő Dumbell, amely henger alakúak, és nagyon jól működnek a horgon fine tüskével, így ideálisak a legfinomabb horgászathoz.

Csupán 4-5 mm-re (tényleges) csökkentett átmérőjük a feederes horgászathoz és a legóvatosabb halak kereséséhez ajánljuk.

Vizuálisan a fluoreszkáló színe miatt, és benne rejlő friss aromán keresztül minőségi attraktánsokon át, valamint fizikailag a hibátlan megjelenése miatt, válik igazán közkedvelt csalivá, amit megnövekedett felhajtóerő segít.

Az elvégzett tesztek után nagyon tetszetős csali, amely egész szezonban működik, de kiemelkedik, a hideg évszakban, vagy a pontyok óvatosan táplálkozó időszakában jelent igazán nagy előnyt

A 4-5 mm ICE wafters aroma mentes kivitelben került forgalomban, azokra az időszakokra amikor a halak kerülik az aromás csalikat.

– Viszont egyszerűsége egyben a nagyszerűsége is, mivel szerkezete lehetővé teszi úgy használni őket hogy ízlés szerint ízesítsük!
– Aroma spray használatával (beszívja az aromát) hozzá igazíthatjuk akár az etetőanyaghoz akár egy kedvelt arománkhoz is pár perc alatt!

 

Iszapos pangó vízben, egy folyamatos illatfelhőt biztosító csali igazi segítség lehet, egy biztos pont, amit minden kíváncsi hal megfog kóstolni.

A Dumbell forma mindig egy közkedvelt alak, ami segít egy kicsivel több aromát magába foglalni. 

A felhősítő hatás (vízzel érintkezve fluoreszkáló felhőt hoz létre, amely rendkívül jól látható és vonzó a környék pontyai számára) és a hengeres alaknak köszönhetően rendkívül vonzó csali. Pop-up mixből készülnek és nagyon könnyen lebegnek (wafters).

POP UP SMOKE 6MM
Ízesítés: Ananász, Eper, Eper – Fokhagyma, Tengeri Kagyló, Tutti – Frutti

A kosár felett ez kis pop-up biztos, olyan figyelemfelkető ramazurit tud csinálni, hogy hal legyen a talpán aki nem akarja megkóstolni! 

Ahogy a neve is sugallja, vízzel érintkezve fluoreszkáló felhőt hoz létre, amely rendkívül jól látható és vonzó a pontyok számára az etetési területen.

Ezek a Wafters csalik, minden méretben, tökéletesen állnak a vízben és a méretkülönbségek miatt, segítenek a szelektációban is.
 
Élénk és jól látható egyszínű, csali, ami 3 méretet tartalmaz egy dobozban.
 
 

 

Vegyes színezet és tökéletes lebegés. Kellemes hidegvízi aromával.

Feltünő és mégis szolid csali, két színben, hengeres formájú, ideális azokra az időszakokra, amikor a halak óvatosan táplálkoznak. 

Pop-up mixből készülnek és nagyon könnyen lebegnek (wafters). A csökkentett átmérő és a színkeverés miatt ezek a csalik különösen ajánlottak a szezon elején vagy végén, amikor a víz hőmérséklete csökken.

A kétszínű termékek nagyban hozzájárulnak a kapástalan időszakban történő eredményes horgászathoz, mivel nehezebben észrevehetőek a talajon.

A nagy vonzerővel rendelkező, hengeres formájú és kétszínű csali, ideális azokra az időszakokra, amikor a halak óvatosan táplálkoznak.

Pop-up keverékből készülnek, és nagyon erős felhajtóerővel rendelkeznek a megfelelő süllyedés mellett.