Vásárolj még  20 000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!

PVA BAG MIX Smoke FRUTTIS

3 790 Ft

PVA-BAG-es horgászoknak kifejlesztett SMOKE keverék, amit csak folyadékkal kell megtölteni és használatra kész.

SKU: SNZ99242
Tömeg 0,8 kg

Leírás

A PVA Bag Mix Fruttis tökéletes megoldás PVA zacskókkal való horgászatra, mivel olyan keverék, amelyet kifejezetten pontyok vonzására és megfogására terveztek. Rendkívül összetett pelleteket tartalmaz, különböző textúrákkal, színekkel és formákkal, 1,5 és 4 mm közötti átmérővel, mindezt finom gyümölcs ízzel, ami igazi finomság a pontyok számára.

A keveréket liszttel meghintjük az előemésztett CPSP90 felett, és nemcsak ízvilág, hanem vizuális is, mivel egyfajta füstanyagként tervezték. Vízzel érintkezve rendkívül erős fluoreszkáló felhőt bocsát ki, amely megragadja a ponty figyelmét, és arra készteti őket, hogy gyorsan megközelítsék a halászati területet.

A PVA Bag Mix Fruttis tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik minden horgásztúrán kiemelkedő eredményeket szeretnének elérni.

A keverék hatékonyságának és vonzerejének maximalizálása érdekében javasoljuk, hogy az oldható zsákok folyadék aktivátorával, a SPLASH-szel együtt használja. Ez a folyékony aktivátor kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy kiegészítse és felerősítse a keverék ízét és vonzerejét, extra lendületet adva a pontyok vonzásának.

További információk

Tömeg 0,8 kg