Vásárolj még  20 000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!

WAFTERS DULAP 14-16mm 60g (FLUO)

2 390 Ft

Közepes méretű Wafters csali több színben és méretben egy dobozban amit szinte minden körülmény között érdemes használni csalinak, mivel a kritikusan kiegyensúlyozott csalik mindig előnyt jelentenek.

Az akció 2023. 11.15- énkezdődött, és a készlet erejéig tart. (kifutó termék)

Törlés
Kiszerelés (g)

60g

Leírás

 

Mechanika: A kitűnő egyensúlynak köszönhetően ezeket a horog csalikat elég könnyen felszívják a pontyok, ugyanakkor elég nehezek ahhoz, hogy a horog az aljzaton maradjon, és segítsen bennünket az akadásban.

Attrakció: A keverék prémium minőségű alapanyagokból készül, és a fluo szín és az ellenállhatatlan aroma kombinációja minden típusú vízben kiválóan érezhető. Nem hiába neveztük el őket DULAP-nak, mert még a nagy halak sem tudnak ellenállni nekik. Ezenkívül a felhajtóerő, az íz és a szín hosszú ideig megmarad a vízben.

Tégely: Egy tégely DULAP wafters súlyzókat és körcsalikat tartalmaz, különböző színkombinációkban, 14 és 16 mm-es méretekben, amelyek lehetővé teszik a csali elhelyezését a legkülönfélébb szerelékeken, mint például D-Rig, Ronnie Rig, Spinner Rig, Hair Rig stb. Tökéletesen egyensúlyoz a 2. sz. 4 vagy nem. 6, nem emeli ki a horgot az aljzatból, hanem feküdve várja a gyanús pontyokat, tökéletes kinézetet kínálva.

Sokoldalúság: Fluorocarbon vagy textil cérnával megköthetőek, és nagy előnyük, hogy ha az aljzat iszapos vagy növénnyel tarkított, akkor a végszerelék nem süllyed el, mert sokkal könnyebb, mint egy süllyedő bojli, és csak egy kicsit nehezebb, mint a pop-up.

További információk

Kiszerelés (g)

60g