WAFTERS DULAP 14-16mm 60g (FLUO)

3 650 Ft

Közepes méretű Wafters csali több színben és méretben egy dobozban amit szinte minden körülmény között érdemes használni csalinak, mivel kritikusan kiegyensúlyozott csalik mindig előnyt jelentenek.

Törlés
Kiszerelés (g)

60g

Leírás

 

Mechanika: A kitűnő egyensúlynak köszönhetően ezeket a horog csalikat elég könnyen felszívják a pontyok, ugyanakkor elég nehezek ahhoz, hogy a horog az aljzaton maradjon, és segítsen bennünket az akadásban.

Attrakció: A keverék prémium minőségű alapanyagokból készül, és a fluo szín és az ellenállhatatlan aroma kombinációja minden típusú vízben kiválóan érezhető. Nem hiába neveztük el őket DULAP-nak, mert még a nagy halak sem tudnak ellenállni nekik. Ezenkívül a felhajtóerő, az íz és a szín hosszú ideig megmarad a vízben.

Tégely: Egy tégely DULAP wafters súlyzókat és körcsalikat tartalmaz, különböző színkombinációkban, 14 és 16 mm-es méretekben, amelyek lehetővé teszik a csali elhelyezését a legkülönfélébb szerelékeken, mint például D-Rig, Ronnie Rig, Spinner Rig, Hair Rig stb. Tökéletesen egyensúlyoz a 2. sz. 4 vagy nem. 6, nem emeli ki a horgot az aljzatból, hanem feküdve várja a gyanús pontyokat, tökéletes kinézetet kínálva.

Sokoldalúság: Fluorocarbon vagy textil cérnával megköthetőek, és nagy előnyük, hogy ha az aljzat iszapos vagy növénnyel tarkított, akkor a végszerelék nem süllyed el, mert sokkal könnyebb, mint egy süllyedő bojli, és csak egy kicsit nehezebb, mint a pop-up.

További információk

Kiszerelés (g)

60g