Senzor Planet 🍓 Eper 🍓

Egy kicsit bővebben erről a hagyományos, régi, ám de mostanság nagyon kapós és halaknak is kedves ízről 👌🏻

Alapjába véve nem egy élénk hanem inkább selymes, kicsit émelygős, mérsékelten édeskés illat ami jellemzi!
A halak az ősz beálltával a lassan hűlő vízben már nem keresik a nagyon agresszíven atraktorizált, aromás táplálékot. Egész nyáron mindenki ilyennel ütötte vágta a vizet valamint az hűlő víz sem buzdítja folyamatos nagy mennyiségű táplálék felvételre. Mostmár inkább a könnyen és gyorsan emészthető táplálékra szavaznak.
A kevesebb táplálékfelvétel egyben azt is jelenti, hogy előtérben kerülnek azok a csalik amiket a halak nem feltétlenül a tápanyag miatt “kóstolják” meg hanem csupán csak a kíváncsiság hajtja őket.
Ilyenkor jön jól a Senzor Planet minőségi termékei…

blog3
blog3-2
blog3-3
blog3-5

Egy dobás története

A terv az volt, hogy egy szem olvadó epres bojlit pasztáztam be a saját pasztájába de egy kicsit finomítottam rajta a következő képen:
Száraz epres etetőanyagot gyúrtam össze a pasztával azért hogy az hamarabb bontson, és a száraz szemcsék egyből kiválnak, majd a víz felszíne felé törnek. Ezáltal egy nagyon minimális figyelem felhívó felhőt hoztam létre a csali körül.
Nagy öröm volt az hogy egyetlen dobással sikerült halat fogni igaz nem nagyot de az idő és energia ráfordítás sem volt sok…
Egy próbát mindenképp megér…😉
Görbüljön!