Vásárolj még  20 000 Ft értékben az ingyenes szállításhoz!

Top Amix Grundbait

1 590 Ft1 950 Ft

Oldott Fluor port tartalmazó csúcskategóriás termékcsalád, tökéletesen alkalmas alapozó etetések kialakítására, valamint mezhod horgászatra.

Többféle szemcsés és liftező terméket tartalmaz, ami erősen színező hatású, így a halak már messziről észre veszik, majd érkezés után a darabos részecskék ott tartják a halakat az etetésen.

Termékcsalád videó

Törlés
Tömeg N/A
Évszak

Egész évben

Kiszerelés (g)

1000g

Leírás

Ez a termékcsaládunk erősen szemcsés, darabos részeket tartalmaz, amit alapozó etetés kialakítására illetve hosszabb  horgászatokra ajánlunk.

Kiemelkedően fogási teljesítményt produkál, ha keverünk hozzá micro pelletet, bojlit és melaszt. Ebből egy homogén elegyet keverünk és ezt lehet akár Spombbal, gombóccal vagy bordás kosárral bejuttatni…

A TOP AMIX® több mint 15 éves tapasztalatunk eredménye. Az összetevők között úszó pop-up részecskéket(fluo pufit és őrleményét), őrölt és habosított gabonaféléket, ízfokozókat, attraktorokat és tömény aromákat, proteint és hallisztet használtunk. Oldott fluo anyagot tartalmaz a mix ami vízbe érés követően egyből oldódik és látványos, illatos felhőt képez ami minden irányban terjed.

További információk

Tömeg N/A
Évszak

Egész évben

Kiszerelés (g)

1000g